Select Page

Aktualno

Aktualno

17.veljače 2011 godine BetaPlus poliklinika otvorila je svoja vrata!

S godinama smo prepoznati kao jedna od najkvalitetnijih ustanova za reprodukcijsku medicinu u Republici Hrvatskoj te smo izrasli u jednu od najvećih, na čemu svima koji su pomogli da stvorimo takvu sliku o sebi najtoplije zahvaljujemo.

Naš najveći uspjeh su djeca za čiji smo dolazak na svijet zaslužni, čiji je broj za Novu godinu 2021 godine bio 717! Drugim riječima, svaki peti dan u proteklih 10 godina negdje je na svijet došla jedna BetaPlus beba! Ovo nas ispunjava ponosom i dubokom srećom te tu djecu doživljavamo kao svoju! Mi zaista popravljamo demografsku sliku naše države, jer imamo pacijentica koje već idu i na četvrto dijete 🙂

Zbog pandemije ne možemo primjereno obilježiti taj dan, ali zato ćemo ovu godišnjicu obilježiti sa više objava na društvenim mrežama, nagradnih igara, popusta i iznenađenja, pa nas pratite i dijelite objave!

Ovim putem htjeli bismo se zahvaliti svim našim dragim i vjernim pacijentima, našim sadašnjim i bivšim djelatnicima te našim suradnim ustanovama jer smo zbog svih Vas danas ovdje.

U vjeri da ćemo i dalje biti tako uspješni i da ćemo i dalje imati Vaše povjerenje koračamo zajedno u nove godine i uspjehe!

Tim poliklinike BetaPlus