Select Page

Aktualno

Aktualno

Predstavljamo Vam novu web stranicu Poliklinike BetaPlus, na kojoj su zadnjih mjeseci naporno radili dr. Dmitrović, dr. Bračun, dr Vujisić, Igor i Tihana koji su zaslužni za medicinski dio, prijevode i unos nekih tekstova, te Jakov, Jan i Sanja koji su osmislili projekt, i proveli ga vizualno i tehnički. Hvala svima njima, i onima koje smo možda zaboravili a pridonijeli su, makar i savjetima. Posebno zahvaljujemo našim pacijentima, koji su nam poslali slike svojih beba, čime smo stranicu iznimno uljepšali. Sigurno je ostalo nešto grešaka jer je projekt bio velik, pa Vas molimo da nam javite ako neku primijetite.

Nadamo se da Vam se web stranice sviđaju, da ćete uživati u njima te pronaći mnoštvo korisnih informacija. Velika novost, i ono što nismo imali ranije je Galerija slika naših beba, kojoj ćete nadamo se u budućnosti doprinijeti sa nekim novim slikama Vaše i naše djece.  Novost je i spajanje web stranice neplodnost.hr sa ovom stranicom, slike vrijednih članica našeg tima, da konačno možete povezati ime s licem, mogućnost upita doktorima, bloga naših liječnika, i kutak gdje molimo naše pacijentice da podijele svoju priču.

Naš vrijedni Laboratorij za humanu reprodukciju snimio je mnoštvo filmova koji bi Vam mogli biti zanimljivi, u rubrici Iz drugih izvora objavljivat ćemo važne i zanimljive novosti iz reprodukcijske medicine, objavljene u relevantnim časopisima, a jedan od važnijih novih tekstova koji objavljujemo jesu najčešća pitanja pacijenata koji prvi put dolaze na konzultacije u vezi potpomognute oplodnje.

26.9.2017. stranicu puštamo u javnost. Nova je, i Vi ste sasvim sigurno neki od prvih posjetitelja. Hvala Vam, i molimo Vas da nas promovirate putem svojih društvenih mreža i web stranica, da brzo steknemo stari status 🙂