Select Page

BetaPlus poliklinika za ginekologiju, porodništvo, i reprodukcijsku medicinu utemeljena je 2010. godine. Ime poliklinike je u današnje vrijeme pojam poznat gotovo svim ženama koje žele zanijeti. “Beta HCG” je laboratorijska pretraga kojom se utvrđuje vrlo rana trudnoća, a pozitivna beta, ili BetaPlus, našim je pacijenticama vrlo često simbol najveće doživljene sreće.  

Reprodukcijska medicina je poseban dio ginekologije, jer su pacijenti većinom mladi i zdravi parovi koji doktora posjećuju zbog najprirodnije ljudske želje za djetetom. Naš je posao olakšati vam taj put i rastumačiti svaki korak, jer se protiv strahova najlakše i najučinkovitije bori znanjem i razumijevanjem svog tijela i njegovih reakcija. Vrlo često ćete ostvariti trudnoću i bez medicinske pomoći, nakon malih intervencija u stil života i navike, ili ispravke krivih stavova. Povezanost doktora i pacijenata u ovom dijelu medicine je ne samo poželjna, nego i neophodna, jer je povjerenje jednih u druge ključ uspjeha.

U Poliklinici BetaPlus smo veliku pažnju obratili na tim ljudi koji radi s ovakvim parovima, jer želimo da svom problemu pristupite bez nervoze i straha, s punim povjerenjem u uspjeh, i u trenucima kad će vam biti teško.

Ostvarenje majčinstva je želja većine žena, ali tu ne staje briga o njenom reproduktivnom zdravlju. Od adolescencije, u kojoj su najčešći problemi sa nepravilnim krvarenjima, hormonskim promjenama i potreba za kontracepcijom, preko generativnog doba i trudnoća, kada se javljaju prvi problemi sa miomima, cistama na jajnicima i promjenama papa testa, do perimenopauze i prve potrebe za hormonskim nadomjesnim liječenjem te menopauze koja nosi teškoće sa spolnošću, osteoporozu, visoki krvni tlak i općenito pogoršanje zdravlja, u Poliklinici BetaPlus postoji tim koji je stručan za rješavanje takvih problema. Naša je briga zaštititi vaše zdravlje kroz cijeli vaš život, jer ga je redovitim kontrolama moguće očuvati.

Želimo Vam dobrodošlicu na naše stranice i u našu zajedničku Polikliniku!

 

 

Prvih 11 godina našeg rada smo dijelili prostor sa divnim vlasnicima i osobljem Zdravstvenog centra Novamed, na adresi Avenija Većeslava Holjevca 22 u Zagrebu. 2022. godine smo preselili na adresu Charlesa Darwina 6H, Zagreb.

KAKO DOĆI DO NAS

IZ SMJERA JUGA: Nakon što uđete u Heinzlovu ulicu sjeverno od križanja sa Vukovarskom, desno ćete vidjeti McDonalds Felix i odmah iza njega benzinsku crpku INA. Skrenite u prvu ulicu desno koja je Ulica Charlesa Darwina.

Nakon što uđete u ulicu, odmah desno nalazi se skretanje za veliki parking koji ide oko kompleksa, Mi se nalazimo u sredini prvog  izgrađenog kompleksa, kao na priloženoj slici (prikaz iz zraka).

IZ SMJERA SJEVERA: Iz Heinzlove ulice skrenite lijevo u Planinsku ulicu, a zatim desno u Ulicu Stara Pešćenica I koja je slijepa. S lijeve strane ćete vidjeti pogon Pan-Pek uzduž kojega se moguće parkirati. Do nas ćete doći prelaskom preko privatnog parkinga (postoji prolaz).

Druga mogućnost je da nakon što dođete do križanja Heinzlove ulice sa Vukovarskom se polukružno okrenete i dalje pratite upute “iz smjera juga”.

Oprema

 • Narishige Komplet mikromanipulatora s injektorima za ivf [mikromanipulatori za postupak ICSI (intracitoplazmatska injekcija spermija)]
 • Olympus invertni mikroskop Ix51 za IVF
 • Olympus stereo zoom lupa SZX 10 za IVF
 • dvije grijaće ploče Minitub Gmbh, za održavanje uzoraka na temperaturi 37 stupnjeva
 • Pročiščivač zraka zIVF-AIRe 100c Zander Scientific, Inc
 • MVE spremnici za tekući dušik XC18/34, LAB50, LAB30, i LAB4
 • Cook pumpa za aspiraciju K-MAR-5200
 • dva Cook mini stolna inkubatora KMINC1000
 • Cook grijac Falcon epruveta K-FTH-1012
 • Binder inkubator CO2-proizvodnje Binder Model CB-150 podijeljen u 4 sekcije
 • Prijenosni uređaj za mjerenje točne temperature i koncetracije CO2 s “logerom“ za snimanje mjerenja proizvođača Labotect InControl 1050
 • Besprašna komora za rad s humanim gametama i zamecima u IVF laboratorijima proizvodnje Telstar Industrial S.L.model BH-100
 • Olympus mikroskop BX43 BF, PH, LED