Select Page

Ostali liječnici specijalisti

Ostali liječnici specijalisti

Jelena Jovica, dr.med. završila je Medicinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu 2013. godine. Pripravnički staž je odradila u Domu zdravlja Zagreb – Centar.

Nakon položenog državnog ispita radila je kao liječnik u Timu 1 hitne medicinske pomoći u Zavodu za hitnu medicinu Koprivničko – križevačke županije od 2014. do 2017. godine. Tijekom tog vremena, pod mentorstvom doc.dr.sc. Romane Dmitrović iz BetaPlus poliklinike, kao prvi autor napisala je članak “Comparison of the influence of different ovulation induction protocols on cumulative pregnancy rates in an IVF/ET program” koji je objavljen u časopisu Gynaecologia et perinatologia.

Još od fakulteta imala je želju postati ginekolog, pa je 2017. godine započela specijalizaciju iz ginekologije i porodništva za Opću bolnicu „dr.Ivo Pedišić” Sisak. Specijalizaciju je odradila u matičnoj bolnici i u Klinici za ženske bolesti i porode KBC-a Zagreb, Petrova. U siječnju 2023. položila je specijalistički ispit u Klinici za ženske bolesti i porode u Petrovoj. Ginekolog je u Općoj bolnici „dr.Ivo Pedišić” Sisak.