Select Page

AIH i IVF/ICSI

AIH i IVF/ICSI

Ako obrada neplodnosti pokaže da je kod para indicirana inseminacija, priredili smo paket “Tri inseminacije” po cijeni od 1150 eura, što predstavlja više od 20% popusta u odnosu na redovnu cijenu uključenih usluga koja iznosi prosječno oko 1500 eura (tri inseminacije sa pripadajućim jednom ili dvije folikulometrije, dogovori za postupak i/ili određivanje i slanje protokola sa pripadajućom administracijom prije svake inseminacije). Redovne cijene možete provjeriti u našem cjeniku.

Također, ukoliko Vam je prije inseminacija potrebna dodatna obrada (najčešće ispitivanje prohodnosti jajovoda kontrastom ili pjenom (“sono HSG”), i/ili markeri na zarazne bolesti za oboje, na te pretrage osigurat ćemo Vam dodatni popust od 10%. Ukoliko ova nalaze već imate neće ih biti potrebno ponavljati.

Ukoliko ste zainteresirani molimo da se prvo naručite na MPO konzultacije, na kojima ćemo Vam reći jeste li kandidati za ovaj paket.

Ako jeste, paket će nakon uplate biti potrebno iskoristiti u cijelosti u roku od 12 mjeseci od uplate osim u slučaju uspješne trudnoće, kada se ovaj rok produljuje.