Select Page

Aktualno

Aktualno

S ponosom Vam predstavljamo novu članicu našeg tima, dr Alenku Sirovec, užu specijalisticu humane reprodukcije. Dr Sirovec je  karijeru gradila u Danskoj a sada je ponovo u Hrvatskoj i pridružila se našem timu.

Doktorica Sirovec govori engleski, danski, njemački, i talijanski. Jedini je liječnik u Hrvatskoj koji se bavi savjetovanjem i upućivanjem parova, žena koje žele ostvariti trudnoću bez partnera, parova kojima je preporučena donacija jajne stanice ili sjemena, i parova kojima je preporučena donacija embrija („double donation“), u najbolje europske klinike s kojima ima suradnju, a koje imaju postotak živorođene djece po jednom embrio transferu veći od 55%. Dr Sirovec tim parovima stvara plan liječenja, vodi ih na njihovom putu do uspjeha te im pruža psihološku i emocionalnu podršku.

Kako je doktorica Sirovec posebno stručna kod parova s puno prijašnjih neuspjeha (prosječno 6-8 neuspjelih IVF postupaka), parova s endometriozom, adenomiozom, policističnim jajnicima, i s lošim spermiogramom, nadamo se da će i hrvatski pacijenti vrlo brzo uvidjeti kakvu vrhunsku kvalitetu i stručnost je dr Sirovec donijela u BetaPlus polikliniku.