Select Page

Ostali liječnici specijalisti

Ostali liječnici specijalisti

Dr. Mladen Krajcar je ginekolog opstetričar, a završio je Medicinski fakultet sveučilišta u Splitu 2005. godine.

Specijalizaciju iz ginekologije i opstetricije obavio je u Klinici za ženske bolesti i porode u Petrovoj i u Općoj bolnici Zabok , te je 2013.g. specijalistički ispit položilo s odličnim uspjehom.

Tijekom i nakon specijalizacije završio je nekoliko domaćih i inozemnih tečajeva:

  • Hrvatski poslijediplomski tečaj ginekološke kirurgije i endoskopije s međunarodnim sudjelovanjem u organizaciji Hrvatskog društva za ginekološku endoskopiju i Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu;
  • Poslijediplomski tečaj Ultrazvuk u ginekologiji i porodništvu
  • Hitna stanja u ginekologiji, opstetriciji i anesteziologiji
  • Hysteroscopic Workshop on contemporary trends in office hysteoscopy, Maribor
  • The workshop on diagnostic and operative hysteroscopy, Maribor

Sudjeluje na stručnim skupovima iz područja ginekologije i porodništva. Koautor je nekoliko članaka i poglavlja knjige s područja minimalno invazivne ginekološke kirurgije te je sudjelovao u organizaciji nekoliko kongresa i tečajeva 1. kategorije iz ginekološke endoskopije s međunarodnim sudjelovanjem.

Uže područje interesa dr. Krajcara je minimalno invazivna ginekološka kirurgija i uroginekologija. Redovito se educira i pohađa ginekološko-opstetričke kongrese, predavanja i tečajeve. Dr.Krajcar od 2007.g. radi u Općoj bolnici Zabok, a trenutno je na subspecijalizaciji iz uroginekologije u Klinici za ženske bolesti i porode u Petrovoj.