Select Page

Aktualno

Aktualno

Odlučili smo se objaviti otvoreni natječaj jer smo 2011. godine otvorili vrata Poliklinike BetaPlus s dvoje zaposlenika, a danas, početkom 2018. godine, imamo 16 zaposlenika te i dalje rastemo. Ovaj otvoreni natječaj je prilika predstaviti se svima koji žele raditi u ovakvom tipu ustanove.

Od zaposlenika tražimo da su stručni, organizirani, empatični te posvećeni svom poslu. U kontaktu sa pacijentima, tražimo savjesnost, odgovornost, individualizirani pristup te diskreciju. Najvažnije, tražimo od zaposlenika da se uklope u tim.

Ako se prepoznajete u ovim osobinama i želite postati dio našeg tima, a ginekolog ste, biolog-embriolog, medicinska sestra/primalja/tehničar, office-manager, ili jednostavno imate veliku želju raditi u ustanovi za reprodukcijsku medicinu a smatrate da biste se svojim znanjem i sposobnostima brzo i lako uklopili u tim, molimo da nam pošaljete životopis na e-mail adresu posao@betaplus.hr, kako biste ušli u našu bazu potencijalnih zaposlenika.

Obavezni uvjeti radnog mjesta su:

  • završena odgovarajuća škola iz područja biomedicine i zdravstva
  • znanje engleskog jezika
  • odlično poznavanje rada na računalu

Kandidati koji imaju prethodnog iskustva u ustanovama za reprodukcijsku medicinu imat će prednost. Cijenit ćemo Vaše iskustvo i znanje, i omogućiti Vam daljnje napredovanje. Veselimo se Vašem javljanju.