Select Page
Ova stranica nema glavnu kategoriju ili slika nije postavljena
Ova stranica nema glavnu kategoriju ili slika nije postavljena

KLINIKA ZA ZDRAVI ŽIVOT

Reprodukcijska medicina je na mnogo načina povezana sa potrebom za zdravim životnim stilom i raznim preporukama koje takav stil podržavaju, o čemu više možete pročitati ovdje. 

U MPO postupke se ne preporučuje primati pacijente sa indeksom tjelesne mase koji ukazuje na pretilost, jer pretilost značajno smanjuje šansu za uspjeh postupaka medicinski potpomognute oplodnje. Zato smo u sklopu naše nove Klinike za zdravi život prim.dr.sc.Tomislava Čanića odlučili pomoći našim pacijenticama da prije MPO postupka u razumnom roku izgube potrebne kilograme.

U novije vrijeme se pojavilo dosta preparata na tržištu koje vrlo uspješno utječu na centar za sitost, te pomoću kojih se u kratkom roku može izgubiti dosta kilograma. Smatramo da je ovo odlično rješenje za naše pacijentice, da ne bi u MPO postupke ulazile sa unaprijed manjom šansom.

Ako želite i trebate izgubiti kilograme, pošaljite nam mail na poliklinika@betaplus.hr, i zatražite upitnik koji ćete ispuniti prije prvog dolaska na konzultacije. Tamo ćete saznati više o cijelom programu koji je dizajniran s ciljem da čim je prije moguće držite željeno dijete u rukama!